Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I flere måneder har tilblivelsen af et grønnere Landal Seawest simret i ferieparkens restaurant og hovedbygning. Nu er den vestjyske familiedestination endelig klar til at byde sine gæster til bords i sit helt nye brasserie, hvor naturen, regionale råvarer og bæredygtighed er hovedingredienser.

Det grønne restaurantkoncept blev lanceret sidste år, da Landal Søhøjlandet var den første af de fem danske Landal-parker til at slå dørene op til en regionalt forankret, miljøvenlig linje. Nu følger Landal Seawest trop, og helt i tråd med kædens grønne DNA tager brasseriet afsæt i den omkringliggende natur, der har hav og hede som bærende elementer.

”I Landal GreenParks har vi stort fokus på bæredygtighed og på at integrere naturen i ferieoplevelsen. Det afspejler sig i alt fra vores outdoor-aktiviteter og materialevalg til miljøvenlige processer og energibesparing i parkerne. For os er det et naturligt skridt på den grønne vej, at det også gælder spiseoplevelsen. Vi tilbyder ferie midt i naturen, og derfor passer vi godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Bornholm samler nordisk turismekonference

170 forskere og praktikere fra hele Norden mødes på Bornholm til et symposium om turismens rolle. Værtskabet giver øen en enestående chance for at vise sit helårspotentiale.

Log ind