Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der vil ske markante ændringer inden for frokostkantinerne på virksomheder landet over, vurderer Kokkenes Køkkens nye direktør, Maj Toppenberg, over for dagbladet Børsen.
Desuden er konkurrencesituationen forandret, så det ikke længere blot er andre cateringselskaber, som Kokkenes Køkken skal konkurrere med.
"Fremtidens kantine skal kunne levere meget mere end en frokost til virksomhedens medarbejdere. Den vil komme til at konkurrere med supermarkederne, når det gælder convenience-mad. Folk skal kunne købe et godt udvalg af convenience med hjem fra arbejdet. Det bliver kæmpestort og vokser allerede. Men forventningerne til udbuddet vil stige," siger Maj Toppenberg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025