Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der vil ske markante ændringer inden for frokostkantinerne på virksomheder landet over, vurderer Kokkenes Køkkens nye direktør, Maj Toppenberg, over for dagbladet Børsen.
Desuden er konkurrencesituationen forandret, så det ikke længere blot er andre cateringselskaber, som Kokkenes Køkken skal konkurrere med.
"Fremtidens kantine skal kunne levere meget mere end en frokost til virksomhedens medarbejdere. Den vil komme til at konkurrere med supermarkederne, når det gælder convenience-mad. Folk skal kunne købe et godt udvalg af convenience med hjem fra arbejdet. Det bliver kæmpestort og vokser allerede. Men forventningerne til udbuddet vil stige," siger Maj Toppenberg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024