Der vil ske markante ændringer inden for frokostkantinerne på virksomheder landet over, vurderer Kokkenes Køkkens nye direktør, Maj Toppenberg, over for dagbladet Børsen.

Desuden er konkurrencesituationen forandret, så det ikke længere blot er andre cateringselskaber, som Kokkenes Køkken skal konkurrere med.

"Fremtidens kantine skal kunne levere meget mere end en frokost til virksomhedens medarbejdere. Den vil komme til at konkurrere med supermarkederne, når det gælder convenience-mad. Folk skal kunne købe et godt udvalg af convenience med hjem fra arbejdet. Det bliver kæmpestort og vokser allerede. Men forventningerne til udbuddet vil stige," siger Maj Toppenberg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Studerende hjælper Compass Group

Efter Aalborg Universitet valgte at udlicitere kantinedriften til Compass Group, er øget bæredygtighed og mindsket madspild kommet højt op på menuen, forklarer universitetet

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne