Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der vil ske markante ændringer inden for frokostkantinerne på virksomheder landet over, vurderer Kokkenes Køkkens nye direktør, Maj Toppenberg, over for dagbladet Børsen.

Desuden er konkurrencesituationen forandret, så det ikke længere blot er andre cateringselskaber, som Kokkenes Køkken skal konkurrere med.

"Fremtidens kantine skal kunne levere meget mere end en frokost til virksomhedens medarbejdere. Den vil komme til at konkurrere med supermarkederne, når det gælder convenience-mad. Folk skal kunne købe et godt udvalg af convenience med hjem fra arbejdet. Det bliver kæmpestort og vokser allerede. Men forventningerne til udbuddet vil stige," siger Maj Toppenberg.

Kantinevirksomhed får ny driftschef

Kantinevirksomheden Kokkenes Køkken har fået en ny driftschef for selskabets jyske kunder. Fremover bliver det Majbrit Madsen Eriksen, der får ansvaret for at sikre gode gæsteoplevelser samt medarbejdernes trivsel og udvikling, skriver Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind