Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lokalerne i Aarhus har stået tomme, siden Krofatters Mad- Og Ølbar gik konkurs i juni og lukkede restauranten. Men nu rykker en ny restaurant ind - og det bliver med et lidt anderledes koncept, skriver Aarhus Stiftstidende.
Restauranten, der får navnet Kolo, brander sig nemlig under at være en "nat- restaurant", og køkkenet kommer dermed til at holde åbent til klokken 01 i weekenderne og til klokken 00 i hverdagene.
”Det bliver et miks mellem en uhøjtidelig bar og en lidt pænere restaurant. Og det bliver også lidt et alternativ til snasket fastfood, som tit er det eneste, man kan få sent om aftenen”, fortæller Simon Carstens, der er den ene af i alt fire, der står bag restauranten.
Med på holdet har han Jens-Aske Knudsen samt Mads Poulsen og Christian Castenskiold, der driver flere andre restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025