Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lokalerne i Aarhus har stået tomme, siden Krofatters Mad- Og Ølbar gik konkurs i juni og lukkede restauranten. Men nu rykker en ny restaurant ind - og det bliver med et lidt anderledes koncept, skriver Aarhus Stiftstidende.
Restauranten, der får navnet Kolo, brander sig nemlig under at være en "nat- restaurant", og køkkenet kommer dermed til at holde åbent til klokken 01 i weekenderne og til klokken 00 i hverdagene.
”Det bliver et miks mellem en uhøjtidelig bar og en lidt pænere restaurant. Og det bliver også lidt et alternativ til snasket fastfood, som tit er det eneste, man kan få sent om aftenen”, fortæller Simon Carstens, der er den ene af i alt fire, der står bag restauranten.
Med på holdet har han Jens-Aske Knudsen samt Mads Poulsen og Christian Castenskiold, der driver flere andre restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Restauranter bør være varsomme med digitale platforme
28-11-2025
-
29 mio. kr. til oplevelsesruter og events i ny uddeling fra turismereserven
28-11-2025
-
Tysk hotelkæde i spil i nyt hotelbyggeri i Viborg
28-11-2025
-
Feriepark med 400 boliger er skrinlagt
28-11-2025
-
Flere turister skal tiltrækkes gennem markedsføring af internationale events
28-11-2025
-
Rejsebureauer blandt toppen i Gazella-kåringer
28-11-2025
-
København i top i ny europæisk lufthavnsmåling
28-11-2025
-
Aalborg bliver vært for international sportsfest i 2027
28-11-2025
-
Planlagt hotel i Næstved møder kritik fra både borgere og kulturminister
28-11-2025