Det var onsdag en historie i landsækkende medier, at VisitAarhus har valgt at byde overnatningsplatformen Airbnb indenfor og dermed sidestille private udlejere med hoteller.

Det blev samtidig beskrevet som ”første gang, at en dansk turistorganisation og den førende platform for privat udlejning går sammen i et partnerskab”, men det passer ikke, oplyser Rasmus Jerver, direktør i Visit-Aalborg, der allerede i 2016 havde et partnerskab med Airbnb, der - så vidt direktøren kan se - ikke adskiller sig fra det i Aarhus.

”Airbnb var partnere i VisitAalborg i 2016, hvor de ligesom de øvrige partnere betalte for partnerskab og fik reklame”.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne