TripAdvisor, der betegner sig som verdens største hjemmeside for rejser, har netop udgivet sin årlige Travelers’ Choice awards for Hotels, baseret på millioner af gæsteanmeldelser fra platformens brugere i 2018.

Gæsteevalueringerne af de mange forskellige hoteller og andre overnatningssteder booket via TripAdvisor er baseret på kvalitet, service og værdi for pengene.

Ingen danske eller skandinaviske hoteller topper indenfor de otte Tripadvisor-kategorier: Luxury, Bargain, Small, Best Service, B&Bs and Inns, Romance, Family og All-Inclusive.

Har du fået læst?

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne