TripAdvisor, der betegner sig som verdens største hjemmeside for rejser, har netop udgivet sin årlige Travelers’ Choice awards for Hotels, baseret på millioner af gæsteanmeldelser fra platformens brugere i 2018.

Gæsteevalueringerne af de mange forskellige hoteller og andre overnatningssteder booket via TripAdvisor er baseret på kvalitet, service og værdi for pengene.

Ingen danske eller skandinaviske hoteller topper indenfor de otte Tripadvisor-kategorier: Luxury, Bargain, Small, Best Service, B&Bs and Inns, Romance, Family og All-Inclusive.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne

I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne