Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En kop kaffe, et stykke kage og måske noget andet til ganen. Og så en arkitektonisk oplevelse oveni. Det håber arkitekt Søren Sarup at kunne byde på fra engang i 2020, når Strandgården - det for længst lukkede etablissement tæt på kysten i Agger - er blevet forvandlet fra "øjebæ" til en attraktion, skriver Nordjyske.
Han, der er indehaver af Aarhus-arkitektfirmaet Puras ApS, købte Strandgården i sommeren 2018. En del af ejendommen vil han bevare, mens den ældste og mest forfaldne del bliver revet ned.
”Der skal være en café eller en mindre restaurant, og det skal være en fin oplevelse at komme der. Jeg håber at finde nogen, der vil leje eller forpagte stedet. Ellers må jeg selv ansætte folk”, siger Søren Sarup.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025