Rødbeder, oksehøjreb og æbler. Det er nogle af de ingredienser, som Kristoffer Ringsing brugte til at overbevise et skarpt dommerpanel om, at han er noget helt særligt på den danske kokkescene.

Lørdag blev Kristoffer Ringsing kåret som vinder af konkurrencen Årets Kok 2019 - kokkefagets danmarksmesterskab. Med en forret bestående af torsk, rødbeder og østers, en hovedret af oksehøjreb, brisler, løgkompot og kartoffel og en dessert af pandekager og æblefyld slog han de øvrige ni finalister og hev trofæet hjem, skriver Berlingske.

”Jeg er utroligt glad og utroligt træt. Vi har trænet så intenst,” siger Kristoffer Ringsing umiddelbart efter kåringen.

De sidste fem uger op til konkurrencen har både han og hans assistent trænet 30 timer om ugen - ved siden af deres arbejde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne