Rødbeder, oksehøjreb og æbler. Det er nogle af de ingredienser, som Kristoffer Ringsing brugte til at overbevise et skarpt dommerpanel om, at han er noget helt særligt på den danske kokkescene.

Lørdag blev Kristoffer Ringsing kåret som vinder af konkurrencen Årets Kok 2019 - kokkefagets danmarksmesterskab. Med en forret bestående af torsk, rødbeder og østers, en hovedret af oksehøjreb, brisler, løgkompot og kartoffel og en dessert af pandekager og æblefyld slog han de øvrige ni finalister og hev trofæet hjem, skriver Berlingske.

”Jeg er utroligt glad og utroligt træt. Vi har trænet så intenst,” siger Kristoffer Ringsing umiddelbart efter kåringen.

De sidste fem uger op til konkurrencen har både han og hans assistent trænet 30 timer om ugen - ved siden af deres arbejde.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne