Om det er cowboytoast i cafeteriet eller en treretters menu på en restaurant, så er udviklingen tydelig. De hjemlige køkkengryder har for alvor fået konkurrence, når syd- og sønderjyder bliver sultne og skal have noget at spise, skriver TV Syd.

Ifølge den seneste opgørelse fra HORESTA blev der 2017 sat omsætningsrekord i den danske restaurationsbranche, og syd- og sønderjyderne overgås her kun af københavnerne og nordsjællændere.

”Det er da dejligt, og det er en tendens, vi helt sikkert har mærket de seneste år”, siger direktør Mie Hyttel fra Hjerting Badehotel i Esbjerg til TV SYD.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne