Om det er cowboytoast i cafeteriet eller en treretters menu på en restaurant, så er udviklingen tydelig. De hjemlige køkkengryder har for alvor fået konkurrence, når syd- og sønderjyder bliver sultne og skal have noget at spise, skriver TV Syd.

Ifølge den seneste opgørelse fra HORESTA blev der 2017 sat omsætningsrekord i den danske restaurationsbranche, og syd- og sønderjyderne overgås her kun af københavnerne og nordsjællændere.

”Det er da dejligt, og det er en tendens, vi helt sikkert har mærket de seneste år”, siger direktør Mie Hyttel fra Hjerting Badehotel i Esbjerg til TV SYD.

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne