Om det er cowboytoast i cafeteriet eller en treretters menu på en restaurant, så er udviklingen tydelig. De hjemlige køkkengryder har for alvor fået konkurrence, når syd- og sønderjyder bliver sultne og skal have noget at spise, skriver TV Syd.

Ifølge den seneste opgørelse fra HORESTA blev der 2017 sat omsætningsrekord i den danske restaurationsbranche, og syd- og sønderjyderne overgås her kun af københavnerne og nordsjællændere.

”Det er da dejligt, og det er en tendens, vi helt sikkert har mærket de seneste år”, siger direktør Mie Hyttel fra Hjerting Badehotel i Esbjerg til TV SYD.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne