Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med godt 1000 medarbejdere på lønningslisten, sørger Fazer Food Services A/S for at stille frokostsulten hos mere end 50.000 danskere hver dag. I alt er 20 nye selskaber tilføjet kundelisten i 2018, som nu tæller 170 personalekantiner på dansk jord.
"Det har generelt været et godt år for os, præget af vækst. Væksten har været en kombination af nye kunder og eksisterende kunder, der har udvidet," siger adm. direktør Morten Hammerich til FødevareWatch.
Selskabet har siden 2001 været ejet af finske Fazer Group, og derfor kan Morten Hammerich endnu ikke sætte konkrete tal på hverken vækst, top- eller bundlinje, da regnskabet fra moderkoncernen først lander sidst i marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025