Restaurationsbranchen mister sin berettigelse, hvis ikke man er klar til at imødekomme gæsternes grønne krav og på den måde være med til at ændre dansk fødevareproduktion, skriver Kim Rahbek, talsperson for Rega, formand i F.O.O.D. og stifter/næstformand, Sticks’n’Sushi, i et debatindlæg på Altinget.dk.

”Hvis ikke vi som virksomheder er parate til at tage den dialog med gæsterne, tror jeg ikke, at vi har en berettigelse eller plads på markedet i fremtiden. Men hvis den positive udvikling skal fortsætte, er restaurationsbranchen sammen med fødevareproducenterne nødt til at kigge indad”, skriver Kim Rahbek.

Han tilføjer, at når folk i branchen fortæller ham, at de ikke har råd til en bæredygtig omstilling af deres virksomhed, kan han klart sige, at det er noget vrøvl. Og i hans øjne, har de ikke råd til at lade være.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne