I 15 år har ægteparret Brian og Lotte Larsen drevet restauranten Røgeriet i Bogense på Fyn. Men 6. februar fik dagligdagen på den populære restaurant en brat ende, da Lotte Larsen pludselig gik bort, skriver Ekstrabladet.

Pludselig var der ingen til at tage imod de mange gæster, som strømmer til fra nær og fjern for at opleve en af Nordfyns bedste fiske- og stegebuffetter. Uden sin kone vil Brian nemlig ikke drive parrets livsværk videre, og derfor skal restauranten nu sælges så hurtigt som muligt.

Det var oprindeligt planen, at Røgeriet sælges, så Brian og Lotte Larsen kunne passe bedre på helbredet. Derfor satte de restauranten til salg i slutningen af 2018, men efter Lotte Larsens død har ægtemanden, der i alle 15 år har sørget for den populære fiskebuffet, reduceret prisen kraftigt.

Har du fået læst?

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne