I 15 år har ægteparret Brian og Lotte Larsen drevet restauranten Røgeriet i Bogense på Fyn. Men 6. februar fik dagligdagen på den populære restaurant en brat ende, da Lotte Larsen pludselig gik bort, skriver Ekstrabladet.

Pludselig var der ingen til at tage imod de mange gæster, som strømmer til fra nær og fjern for at opleve en af Nordfyns bedste fiske- og stegebuffetter. Uden sin kone vil Brian nemlig ikke drive parrets livsværk videre, og derfor skal restauranten nu sælges så hurtigt som muligt.

Det var oprindeligt planen, at Røgeriet sælges, så Brian og Lotte Larsen kunne passe bedre på helbredet. Derfor satte de restauranten til salg i slutningen af 2018, men efter Lotte Larsens død har ægtemanden, der i alle 15 år har sørget for den populære fiskebuffet, reduceret prisen kraftigt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne