Rekrutteringsvirksomheden HelpAhead har netop uddannet et hold Serviceambassadører, der er jobparate og kan starte i praktik, løntilskud, projektansættelse eller ordinær stilling med det samme. De bærer samtidig på en stor bagage, med mange års erhvervserfaring, der repræsenterer forskellige områder indenfor erhvervslivet.

HelpAhead uddanner på 8. år mange ildsjæle, som ønsker, at gøre ny karriere. En akademiuddannelse (10 ECTS) indenfor salg, kommunikation eller oplevelsesøkonomi, hvorefter kandidaterne har erhvervet sig titlen ”Serviceambassadør”

Det er omkostningsfrit, at rekruttere HelpAheads serviceambassadører.

Kontakt HELP@HEAD for mere information omkring vore kandidater, uddannelser mm. Telefon: 2076 2600 eller 3020 2600 eller kontakt@helpahead.dk

Har du fået læst?

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed

Siden uge 27 har LO’s Jobpatruljen endnu engang været på tur i sommerlandet for at afdække forholdene for de unge på arbejdsmarkedet, og der fortsat er store udfordringer på området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne