Rekrutteringsvirksomheden HelpAhead har netop uddannet et hold Serviceambassadører, der er jobparate og kan starte i praktik, løntilskud, projektansættelse eller ordinær stilling med det samme. De bærer samtidig på en stor bagage, med mange års erhvervserfaring, der repræsenterer forskellige områder indenfor erhvervslivet.

HelpAhead uddanner på 8. år mange ildsjæle, som ønsker, at gøre ny karriere. En akademiuddannelse (10 ECTS) indenfor salg, kommunikation eller oplevelsesøkonomi, hvorefter kandidaterne har erhvervet sig titlen ”Serviceambassadør”

Det er omkostningsfrit, at rekruttere HelpAheads serviceambassadører.

Kontakt HELP@HEAD for mere information omkring vore kandidater, uddannelser mm. Telefon: 2076 2600 eller 3020 2600 eller kontakt@helpahead.dk

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Stor interesse for hotelarbejde på Lolland

Personalet på måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel. Det skriver Folketidende.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne