Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.
Hvornår?
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst:
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.
Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.
Tilmelding
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på [email protected]. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde.
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.
Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025