Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.
Hvornår?
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst:
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30.
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.
Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.
Tilmelding
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på [email protected]. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde.
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.
Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025