Aktionæren Cat Rock Capital Management, en britisk hedgefond med en ejerandel på 1,9 pct. i Just Eat, kræver, at Just Eat indstiller jagten på en ny adm. direktør og i stedet fokuserer på at fusionere med en hollandsk rival. Det skriver The Guardian, ifølge FødevareWatch.dk.

"En fusion med en god, jævnbyrdig industri ville give et meget bedre resultat for aktionærerne end at satse på, at bestyrelsen finder en ny adm. direktør. Især i betragtning af bestyrelsens dårlige historik med at vælge topchef," lyder det i en udmelding fra Cat Rock.

Hedgefonden foreslår, at fusionen skal ske med den hollandske rival, Takeway.com, som virksomheden selv ejer 4,9 pct. af aktierne i.

Har du fået læst?

Enighed om samarbejde mellem Just Eat og Takeaway.com

De to takeaway-platforme Just Eat og Takeaway.com er blevet enige om at gå sammen i et nyt fælles selskab under navnet Just Eat Takeaway.com. Det oplyser Just Eat til børsen i London, hvor selskabet er noteret, skriver Ritzau.

Gigant vil opkøbe Just Eat

Udbringningsgiganten Takeaway.com vil opkøbe Just Eat, der er stiftet af danske Jesper Buch. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg, ifølge EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne