Aktionæren Cat Rock Capital Management, en britisk hedgefond med en ejerandel på 1,9 pct. i Just Eat, kræver, at Just Eat indstiller jagten på en ny adm. direktør og i stedet fokuserer på at fusionere med en hollandsk rival. Det skriver The Guardian, ifølge FødevareWatch.dk.

"En fusion med en god, jævnbyrdig industri ville give et meget bedre resultat for aktionærerne end at satse på, at bestyrelsen finder en ny adm. direktør. Især i betragtning af bestyrelsens dårlige historik med at vælge topchef," lyder det i en udmelding fra Cat Rock.

Hedgefonden foreslår, at fusionen skal ske med den hollandske rival, Takeway.com, som virksomheden selv ejer 4,9 pct. af aktierne i.

Har du fået læst?

Just Eat går efter kæderne i Danmark

Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Jesper Buch og Just Eat-stiftere klar til at sælge ny madkomet

Just Eat-konkurrenten Hungry går nu på pengejagt for at skrue aggressivt op for væksten. Ifølge Finans’ oplysninger har Hungry - der gør det muligt at bestille takeaway fra flere tusinde restauranter - hyret Nordeas corporate finance-afdeling til at finde en investor.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne