Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
MyPoké siger Aloha til Nørrebro i København med alle restaurantens sunde poké bowls af ris, frisk fisk og sprøde grøntsager og juicer. Poké er en ny type fastfoodtype, der har vundet indpas i København, skriver MigOgKbh.dk.
Poké bliver serveret i skåle med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk.
”Der er stor efterspørgsel på sunde alternativer til take away på Nørrebro, og derfor glæder vi os helt vildt til endelig at kunne servere vores pokébowls til beboerne på Nørrebro,” siger Michael Ryding, CEO i MyPoké.
Hos MyPoké på Østerbro har man desuden netop introduceret et nyt morgenmadskoncept med plantebaserede bowls på blandt andet skyr, mandelmælk, chia og havre, og Østerbrorestauranten åbner nu allerede fra 7:30. Det er planen, at morgenmadskonceptet skal udvides til de øvrige MyPoké restauranter i løbet af 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025