Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

MyPoké siger Aloha til Nørrebro i København med alle restaurantens sunde poké bowls af ris, frisk fisk og sprøde grøntsager og juicer. Poké er en ny type fastfoodtype, der har vundet indpas i København, skriver MigOgKbh.dk.

Poké bliver serveret i skåle med en bund af ris, toppet med frisk fisk, sprøde grøntsager, tang, nødder og fisk.

”Der er stor efterspørgsel på sunde alternativer til take away på Nørrebro, og derfor glæder vi os helt vildt til endelig at kunne servere vores pokébowls til beboerne på Nørrebro,” siger Michael Ryding, CEO i MyPoké.

Hos MyPoké på Østerbro har man desuden netop introduceret et nyt morgenmadskoncept med plantebaserede bowls på blandt andet skyr, mandelmælk, chia og havre, og Østerbrorestauranten åbner nu allerede fra 7:30. Det er planen, at morgenmadskonceptet skal udvides til de øvrige MyPoké restauranter i løbet af 2019.

Læs hele historien hos MigOgKbh.dk.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind