Hos PensionDanmarks sundhedsteam kan medarbejderne i virksomheder med overenskomst få telefonisk hjælp for eksempel i forhold til sygefravær, hvor sundhedsteamet kan rådgive og hjælpe virksomheden med, hvordan man kan håndtere sygemeldte medarbejdere, eller medarbejdere der ofte er syge.

 Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen via sin pensionsordning i PensionDanmark. Medarbejderne kan også selv ringe og få hjælp hos sundhedsteamet. De kan også få hjælp, hvis de er blevet henvist til en speciallæge fra deres egen læge. De får hjælp fra en sygeplejerske, der hjælper dem gennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid

I 2018 blev det til 27.000 opkald til PensionDanmarks sundhedsteam, der består af 18 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere. Ring på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Også mulighed for fysiske behandlinger

Husk også medarbejderne på, at de med sundhedsordningen bl,a. kan få behandlinger hos fx en fysioterapeut eller kiropraktor. Behandlingerne sker på over 130 sundhedscentre fordelt over hele landet, og medarbejderne behøver ikke gå til lægen først.

Medarbejderne kan læse mere og bestille tid på pension.dk/sundhed, eller ringe 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. De kan også bestille tid til behandlinger og finde det sundhedscenter, der er nærmest, via PensionDanmarks app.

Har du fået læst?

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Er rødt kød usundt? Nyt studie udfordrer kostrådene

Den samlede forskning i sundhedseffekterne af at spise rødt og forarbejdet kød er så usikker, at den ikke kan understøtte de nuværende kostanbefalinger. Sådan lyder konklusionen i et studie af et internationalt forskerpanel, skriver Forskning.no i en artikel bragt på Videnskab.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne