Esbjerg Storcenter har måttet undvære Sunset Boulevards sandwich og burgere mens restauranten undergik en ombygning, men nu er ventetiden forbi. Restauranten har fået en seriøs makeover med fokus på at skabe en hyggelig og moderne restaurant for familier såvel som de travle shopping-gæster i storcenteret.

”Restauranter er komplet gentænkt, så den fremstår imødekommende og moderne, i en helt ny stil og tone. Køkkenet er ligeledes helt nyt, hvilket gør, at vi kan servere et frisklavet måltid mad endnu hurtigere end tidligere. Vi har til restauranten i Esbjerg Storcenter headhuntet en af vores dygtige og dedikerede restaurantchefer, Lise Bach, til at overtage forklædet og driften, og vi ser frem til, at hun og teamet vil udfordre det lokale madmarked”, siger Jens Broch, der er CEO i Sunset Boulevard.

Til at stå i spidsen for den ny restaurant har Sunset Boulevard fundet en ny restaurantchef. På trods af Lise Bachs kun 25 år er hun allerede i den situation at kunne fejre 10-års jubilæum hos Sunset Boulevard næste år. Hun kommer fra en stilling som restaurantchef i Sunset Boulevards restaurant i Kongensgade, men bliver nu sat til at lede Esbjerg Storcenter ind i en ny fase. En restaurant som den unge restaurantchef har et helt særligt forhold til – det var nemlig her, at Lise Bach startede sin kometkarriere for snart 10 år siden.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne