Esbjerg Storcenter har måttet undvære Sunset Boulevards sandwich og burgere mens restauranten undergik en ombygning, men nu er ventetiden forbi. Restauranten har fået en seriøs makeover med fokus på at skabe en hyggelig og moderne restaurant for familier såvel som de travle shopping-gæster i storcenteret.

”Restauranter er komplet gentænkt, så den fremstår imødekommende og moderne, i en helt ny stil og tone. Køkkenet er ligeledes helt nyt, hvilket gør, at vi kan servere et frisklavet måltid mad endnu hurtigere end tidligere. Vi har til restauranten i Esbjerg Storcenter headhuntet en af vores dygtige og dedikerede restaurantchefer, Lise Bach, til at overtage forklædet og driften, og vi ser frem til, at hun og teamet vil udfordre det lokale madmarked”, siger Jens Broch, der er CEO i Sunset Boulevard.

Til at stå i spidsen for den ny restaurant har Sunset Boulevard fundet en ny restaurantchef. På trods af Lise Bachs kun 25 år er hun allerede i den situation at kunne fejre 10-års jubilæum hos Sunset Boulevard næste år. Hun kommer fra en stilling som restaurantchef i Sunset Boulevards restaurant i Kongensgade, men bliver nu sat til at lede Esbjerg Storcenter ind i en ny fase. En restaurant som den unge restaurantchef har et helt særligt forhold til – det var nemlig her, at Lise Bach startede sin kometkarriere for snart 10 år siden.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne