Mandag den 8. april 2019 kårer Arbejdsmiljørådet de fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2019. Det sker ved en temadag, der sætter fokus på arbejdsmiljø for unge og nyansatte.

Her vil strategirådgiver Alexandra Krautwald fortælle om, at hvad der kendetegner de yngste generationers tilgang til arbejdslivet. Christian Harpelund, Onboarding Group, giver gode råd til, hvordan man tager mod en ny medarbejder, så hun bliver en succes. Og Christine Feldthaus, tv-vært og livsstilsekspert, giver - med udgangspunkt i jordnære eksempler fra et levet (arbejds)liv - et kærligt spark til, hvordan vi kan give unge en bedre start på arbejdslivet. Desuden deltager beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Du kan også møde de 12 arbejdspladser, der har gjort noget særligt for arbejdsmiljøet og er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2019.

Se program og tilmeld dig på www.arbejdsmiljøprisen.dk.

Har du fået læst?

HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed

Siden uge 27 har LO’s Jobpatruljen endnu engang været på tur i sommerlandet for at afdække forholdene for de unge på arbejdsmarkedet, og der fortsat er store udfordringer på området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne