Mandag den 8. april 2019 kårer Arbejdsmiljørådet de fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2019. Det sker ved en temadag, der sætter fokus på arbejdsmiljø for unge og nyansatte.

Her vil strategirådgiver Alexandra Krautwald fortælle om, at hvad der kendetegner de yngste generationers tilgang til arbejdslivet. Christian Harpelund, Onboarding Group, giver gode råd til, hvordan man tager mod en ny medarbejder, så hun bliver en succes. Og Christine Feldthaus, tv-vært og livsstilsekspert, giver - med udgangspunkt i jordnære eksempler fra et levet (arbejds)liv - et kærligt spark til, hvordan vi kan give unge en bedre start på arbejdslivet. Desuden deltager beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Du kan også møde de 12 arbejdspladser, der har gjort noget særligt for arbejdsmiljøet og er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2019.

Se program og tilmeld dig på www.arbejdsmiljøprisen.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hver femte 3F'er oplever hård tone

Når 3F’erne går på arbejde, hører 19 procent af dem deres leder tale grimt eller nedsættende til dem eller deres kollega. Det skriver Fagbladet 3F på baggrund af en rundspørge som Analyse Danmark har lavet for mediet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne