Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den populære vegetarisk frikadelle falafel er normalt lavet af kikærter eller hestebønner og krydres gerne med bl.a. persille og hvidløg. Falafel er meget udbredt i Mellemøsten, men har langsomt overtaget hele verden, skriver MigOgKbh.dk.
Og faktisk er der folk, der går så meget op i tekstur, kvalitet og smag, at der afholdes VM i falafel. Og for andet år i træk er det en københavnsk restaurant, der løber med prisen som verdens bedste af sin slags.
Sidste år vandt Yusef Houji fra Nordisk Falafel på Østerbro. Han stillede dog ikke op i år, da han var en af fire dommere i konkurrencen.
Årets VM er lige blevet afgjort i Malmø og her løb Ali Abdullah og Hazim El-Yahya fra Ahaaa Arabic Cuisine med prisen ‘International Falafel Award™ 2019’ i konkurrence med 14 andre finalister.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025