Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den populære vegetarisk frikadelle falafel er normalt lavet af kikærter eller hestebønner og krydres gerne med bl.a. persille og hvidløg. Falafel er meget udbredt i Mellemøsten, men har langsomt overtaget hele verden, skriver MigOgKbh.dk.
Og faktisk er der folk, der går så meget op i tekstur, kvalitet og smag, at der afholdes VM i falafel. Og for andet år i træk er det en københavnsk restaurant, der løber med prisen som verdens bedste af sin slags.
Sidste år vandt Yusef Houji fra Nordisk Falafel på Østerbro. Han stillede dog ikke op i år, da han var en af fire dommere i konkurrencen.
Årets VM er lige blevet afgjort i Malmø og her løb Ali Abdullah og Hazim El-Yahya fra Ahaaa Arabic Cuisine med prisen ‘International Falafel Award™ 2019’ i konkurrence med 14 andre finalister.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025