Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden Vivi Schou og Henrik Pedersen annoncerede, at 14. december 2019 ville blive sidste åbningsdag, har der været kamp om bordene, skriver SN.dk.
”Vi har haft udsolgt i de seneste seks uger. 1112 har stået på venteliste. Det giver egentlig én lyst til at fortsætte, men vi kan ikke”, sagde Henrik Pedersen.
Beslutningen er truffet. Efter 30 år i en hård branche er det slut med at drive den anmelderroste og prisvindende toprestaurant, som har budt på mange store spiseoplevelser, og som har givet Vordingborg ubetalelig reklame.
Vivi Schou og Henrik Pedersen trækker frivilligt stikket, mens legen er god. Hun er 60 år, han 65. Ingen af dem lægger skjul på, at kroppen gør ondt, når de står ud af sengen. Fremover skal kræfterne bruges på Babette Catering og på Café Oscar i Vordingborgs nordhavn.
Tirsdag var der reception på restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025