Hvis Danmark skal blive en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer, så skal der ifølge erhvervsministeren, Simon Kollerup (S) arbejdes med "et mindre, men bedre udvalg i buffeter og menuer" på hoteller og restauranter.  Sådan skriver erhvervsredaktør Jens Berthelsen i Fyns Amtsavis.

”Der ligger nogle nemme greb, hvis man som hotel- eller kroejer kan lykkes med at lave grønnere alternativer, der er endnu lækrere end den mad, man har serveret igennem mange sæsoner”, sagde Simon Kollerup, da han uddybede sit synspunkt i interviewet.

Hos HORESTA har man udviklet sin egen strategi for bæredygtighed. Medlemmerne har - ligesom Simon Kollerup - indset, at fremtidens turister er optaget af deres klimaaftryk. HORESTA understreger dog også vigtigheden af, at alle dele af værdikæden bidrager til at løse problemet. Organisationen henviser til tal fra Miljøministeriet, der viser, at madspild på hoteller, restauranter og kantiner kun udgør 5,5 procent af det danske madspild.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne