Kokkenes Køkken har besluttet, at alle deres kokke og køkkenmedarbejdere fra den 1. januar skal være mere bæredygtigt klædt.

Derfor har kantineleverandøren lejet 5.000 kokkejakker og forklæder af Berendsen, som er fremstillet i en blanding af BCI-bomuld, som er produceret uden overforbrug af vand eller udpining af jorden – og genanvendt polyester lavet af brugte engangs-plastikflasker, der renses, nedbrydes, smeltes og laves til tekstilfibre (se også faktaboks).

”Det er fantastisk, at vi i partnerskab med Berendsen har fundet en løsning til vores arbejdstøj i køkkenerne, som samtidig understøtter vores engagerede indsats i retning mod en mere bæredygtig kantinedrift. Og udover at tøjet er flot designet og behageligt at have på, gør det forhold, at der er polyester i tøjet det samtidig mere slidstærkt, så det også holder længere," siger direktør Maj Toppenberg.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne