Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA fortæller til Euroman, at det er organisationens indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.
”Det er den helt tydelige udvikling,” siger Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.
Næ, at få en kro med udskænkning og hele moletjavset til at løbe rundt i de små byer er ikke, hvad det har været, fortæller Anny og Gunnar Holst, da journalisten besøger dem i deres hus i Møldrup. De har ejet og forpagtet kroen i Møldrup og en række andre beværtninger i nabobyerne siden 1976.
Han fortæller, at mentaliteten var en anden dengang. Han uddyber blandt andet, at de unge søger mod de større byer, og at oplevelsesmulighederne er blevet flere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025