Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og vil du lære mere om, hvordan du reducerer madspild? Så udbyder Hotel- og Restaurantskolen i Valby et nyt forløb.

Som deltager skal du afsætte cirka tre dage til forløbet, som består af et besøg fra Hotel- og restaurantskolen hos virksomheden, to dages kursus og et afsluttende besøg.

Forløbet henvender sig primært til køkkenpersonalet, men alle personalegrupper i virksomheden vil blive inddraget.

Sted: Hos virksomheden og på Hotel- og Restaurantskolen

Tilmeldingsfrist: Senest 12. december 2019

Forløbet er en del af temasporet om madspild i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, og afholdes af Københavns Kommune i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. 

Allerede med i Bæredygtig Bundlinje 2.0? 

Tilmeld dig forløbet her

Ikke med endnu? 

Ansøg om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her

Læs mere her.

SENESTE NYHEDSBREV

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind