Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og vil du lære mere om, hvordan du reducerer madspild? Så udbyder Hotel- og Restaurantskolen i Valby et nyt forløb.
Som deltager skal du afsætte cirka tre dage til forløbet, som består af et besøg fra Hotel- og restaurantskolen hos virksomheden, to dages kursus og et afsluttende besøg.
Forløbet henvender sig primært til køkkenpersonalet, men alle personalegrupper i virksomheden vil blive inddraget.
Sted: Hos virksomheden og på Hotel- og Restaurantskolen
Tilmeldingsfrist: Senest 12. december 2019
Forløbet er en del af temasporet om madspild i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, og afholdes af Københavns Kommune i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen.
Allerede med i Bæredygtig Bundlinje 2.0?
Ikke med endnu?
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025