To fridage på fire måneder. Det er de færreste, som vil stille sig tilfreds med det, men hvis man vil være Danmarks bedste kok, så kræver det en større indsats, og den er Bjarke Jeppesen, som til daglig er assisterende køkkenchef på Hotel Hesselet, villig til at levere. Også selv om det betyder, han meget sjældent kan holde fri, skriver Lokalavisen Nyborg.

For nylig blev han nummer to ud af 17 i semifinalen til konkurrencen Årets Kok, som er Danmarksmesterskabet for professionelle kokke.

”Og det var den placering, jeg kom efter, for jeg ville helst ikke vinde semifinalen og blive en alt for stor favorit. Det ville give et unødvendigt pres op til finalen”, siger han.

Til gengæld vil han gerne vinde selve finalen som Årets Kok 2020. Den finder sted 22. marts i Messecenter Herning under Foodexpo-messen. Her dyster de 10 bedste kokke fra semifinalen om at vinde.

Adm. direktør hos MESSE C i Fredericia fejrer 10-års jubilæum

Med en lang karriere bag sig fra ledende stillinger i hotelbranchen, skiftede Grete Højgaard for nu 10 år siden hoteldriften ud med ansvaret for Messe C i Fredericia. I løbet af sine 10 år i chefstolen hos Messe C, har hun skabt et veldrevet og moderne messecenter med et positivt økonomisk resultat. Grete Højgaard spiller en aktiv rolle i både Fredericias og trekantsområdets by- og erhvervsliv og sidder med i en lang række udvalg og bestyrelser.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne