Hotellerne i Best Western Hotels & Resorts har stemt for en ændring i selskabsstrukturen, hvilket betyder, at der fra 1. januar 2020 dannes et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer. Formålet med ændringen er at styrke porteføljen i en branche, hvor konsolidering og opkøb ændrer hele hotellandskabet.

I februar i år købte Best Western Hotels & Resorts den verdensomspændende hotelkæde WorldHotels, der blandt andet inkluderer Tivoli Hotel i København og Gothia Towers i Göteborg. Med dette udvidede Best Western sin portefølje med hoteller inden for det reelle Premium segment og har nu i alt 17 varemærker, som henvender sig til forskellige segmenter under én og samme paraply.

Nu skifter hotelkæden navn til BWH Hotel Group Scandinavia AB for at tydeliggøre den bredere portefølje, som selskabet repræsenterer. Navnet omfatter både Best Western og WorldHotels. Samtidig dannes et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer.

”Vi har mærket et øget behov for at kunne handle hurtigere i en tid, hvor hotellandskabet ændrer sig og flere og flere hoteller konsolideres i de store kæder. Vores hoteller ejes og drives af lokale entreprenører og med stiftelsen af det nye selskab, bliver de endnu mere delagtige, samtidigt med at det som selskab giver os større handlefrihed”, siger Johan Kukacka, CEO for BWH Hotel Group i Skandinavien.

Det nye selskab, BWH Hotel Group, omfatter 4.700 hoteller rundt om i verden, hvoraf 160 ligger i Skandinavien. Den skandinaviske virksomhed går fra økonomisk forening til aktieselskab med start 1. januar 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne