Fiskerne på den knap 70 meter lange kutter, Rock All S 364, ud for Skagen kiggede en ekstra gang, da de i sidste uge landede en cirka tre meter lang rævehaj på 198 kilo, skriver EB.dk. Efter at have konsulteret Fiskerikontrollens afdeling i Frederikshavn fik personalet på Rock All S 364 tilladelse til at lande den store fisk. Derefter blev rævehajen solgt til Restaurant Arken i Køge på auktion i Thyborøn.

Efter at have købt rævehajen med den lange, baskende hale for 32.000 kroner lagde restaurantejer Linné Sommer billeder og tekst på Restaurant Arkens side på Facebook for at vise potentielle gæster, at hajen ville blive en del af menukortet og fiske- og skaldyrsbuffeten i den forgangne weekend.

Facebook-opslaget har imidlertid sat gang i en mindre 'veganer-storm' med truende, forargede og vrede kommentarer fra både danskere og udlændinge, som undgår dyrekød af enhver art og kun lever af plantebaseret føde.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne