Én af stifterne bag burgerkæden Grillen Burgerbar, der driver otte restauranter landet over, har forladt virksomheden. Michael Listov-Raunkjær er således udtrådt som både medejer og medlem af bestyrelsen og direktionen i den virksomhed, han var med til at skabe i 2013 sammen med brødrene Thomas Rasmussen og Steffen Herbst-Rasmussen, skriver Finans.dk.

"Det er helt udramatisk. Kæden er bare nået til et sted, hvor det handler om at drifte forretningen. Når det bliver hverdag på den måde, er det ikke så spændende for mig. Der fungerer jeg ikke bedst. Det er mere iværksætteriet, som trækker i mig," siger Michael Listov-Raunkjær.

Hans exit kommer knap et år efter, at Grillen Group, selskabet bag Grillen Burgerbar, måtte offentliggøre sit første underskud nogensinde. Restaurantåbninger og den usædvanligt varme sommer i 2018 havde trukket resultatet ned i røde tal.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne