Én af stifterne bag burgerkæden Grillen Burgerbar, der driver otte restauranter landet over, har forladt virksomheden. Michael Listov-Raunkjær er således udtrådt som både medejer og medlem af bestyrelsen og direktionen i den virksomhed, han var med til at skabe i 2013 sammen med brødrene Thomas Rasmussen og Steffen Herbst-Rasmussen, skriver Finans.dk.

"Det er helt udramatisk. Kæden er bare nået til et sted, hvor det handler om at drifte forretningen. Når det bliver hverdag på den måde, er det ikke så spændende for mig. Der fungerer jeg ikke bedst. Det er mere iværksætteriet, som trækker i mig," siger Michael Listov-Raunkjær.

Hans exit kommer knap et år efter, at Grillen Group, selskabet bag Grillen Burgerbar, måtte offentliggøre sit første underskud nogensinde. Restaurantåbninger og den usædvanligt varme sommer i 2018 havde trukket resultatet ned i røde tal.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

30-årig tror på potentialet i forpagtning

Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne