De ansatte og 14 stadeholdere i Tivoli Food Hall er trods otte måneders forhandlinger stadig ikke nået frem til en aftale om løn- og arbejdsvilkår, skriver TV2 Lorry.

Mandag mødtes parterne - repræsenteret ved fagforeningen 3F København og HORESTA - for at forsøge at lande en overenskomstaftale.

Det var et møde uden bagkant, men sluttede uden håndtryk og underskrifter, oplyser formand for 3F København, Bjarne Høpner, til TV 2 Lorry.

Læs hele historien her.

Dansk Erhverv vil sammen med HORESTA forhandle overenskomst

Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv, medgiver, at den overenskomst som Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) indgik fra 1. november på hotel- og restaurationsbranchens område reelt er en kopi af den eksisterende overenskomst mellem Horesta og 3F Privat Service, Hotel & Restauration til Standby.dk.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne