Med 187 deltagende lande er Energy Globe Award en af verdens mest prestigefyldte miljøpriser og uddeles årligt til projekter, som har fokus på miljø- og klimaprojekter.

I begrundelsen skriver komiteen:

“”Green is the New Black (grøn er det nye sort)” er Crowne Plaza Copenhagen Towers’ motto. Den ikoniske bygning er bygget med den førende bæredygtighedsteknologi og ansvarligt værtskab for øje. Målet var at gå længere end kravene og demonstrere innovative måder at dyrke bæredygtighed i arkitektur”, skriver Energy Globe Award.

På LinkedIn skriver BC Hospitality, som driver hotellet:

”Vi er stolte over prisen, og vil fortsætte vores arbejde med at søsætte endnu flere klimavenlige projekter. Vi kalder det Responsible Hospitality.”

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne