Med 187 deltagende lande er Energy Globe Award en af verdens mest prestigefyldte miljøpriser og uddeles årligt til projekter, som har fokus på miljø- og klimaprojekter.

I begrundelsen skriver komiteen:

“”Green is the New Black (grøn er det nye sort)” er Crowne Plaza Copenhagen Towers’ motto. Den ikoniske bygning er bygget med den førende bæredygtighedsteknologi og ansvarligt værtskab for øje. Målet var at gå længere end kravene og demonstrere innovative måder at dyrke bæredygtighed i arkitektur”, skriver Energy Globe Award.

På LinkedIn skriver BC Hospitality, som driver hotellet:

”Vi er stolte over prisen, og vil fortsætte vores arbejde med at søsætte endnu flere klimavenlige projekter. Vi kalder det Responsible Hospitality.”

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne