Den bornholmske turistbranches årelange arbejde med at tiltrække flere turister uden for højsæsonen er efter alt at dømme begyndt at give pote, skriver TV2 Bornholm.

I hvert fald viser nye tal fra VisitDenmark, at Bornholm i perioden januar til maj i år havde 19,3 pct. flere overnatninger sammenlignet med sidste år.

”Det er jo vanvittigt flot og netop noget, vi som ø har arbejdet for i mange år”, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør ved Destination Bornholm.

Med en landsgennemsnitlig stigning på 1,6 pct. er Bornholm suverænt det sted, hvor stigningen har været størst i perioden.

Læs hele historien og se indslaget her.

Bornholm: Ny taxa vækker glæde hos HORESTA

Gudhjem Bus har udvidet forretningen, så selskabet nu også skal køre taxa. Det er dog ikke en helt normal taxa. Den primære opgave er nemlig at køre lodser, men når den ikke kører dem, vil den køre taxa på Øst- og Nordbornholm. Og den kombination gør, at det kan betale sig i lavsæsonen, skriver TV2 Bornholm.

Bornholm får sommerrute til Berlin

I perioden fra 2. juli til og med 9. august 2020 flyves der mellem Bornholm og Berlin med en ny flyrute, der har afgange om torsdagen og om søndagen, skriver Bornholm.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne