Peer H. Kristensen er nyansat lufthavnsdirektør i Aarhus Airport, og han vil lave om på strategien og der skal tredoble passagertallet, skriver Jyllands-Posten.

”I 2024 er målet at have 1,5 mio. rejsende. Det kræver, at det lykkes at tiltrække 1 mio. nye passagerer på fem år. En uhyre ambitiøs plan, der vil bryde alle rekorder for større danske lufthavne. Nogle ryster på hovedet, andre smiler ad målet, der umiddelbart virker uopnåeligt”, siger han.

Han mener, at lufthavnen i alt for mange år har lånt passagerer ud til andre jyske lufthavne. Han tilføjer, at Aarhus Airport har det største passagergrundlag, og nu skal vi vinde dem tilbage.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne