Med sine kun 23 år er Christian Wellendorf Bak en af de yngste i puljen af talenter på Berlingskes prestigefyldte Talent 100, skriver Berlingske. 

På få har han modtaget et hav af priser for sine færdigheder i køkkenet. Og i februar nåede han nye højder, da han var med på vinderholdet ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d'Or, og løb med prisen som verdens bedste »commis« eller kokkeassistent. 

Som kok har hans succes imidlertid længe ligget i kortene, siger uddannelseschef i HORESTA Marianne Kragh, som har fulgt Wellendorf, siden han var kokkeelev. 

”Han er simpelthen ikke til at bringe ude af ligevægt. Det så man til VM for kokkelever i Abu Dhabi, hvor hans skab gik i baglås midt i konkurrencen. Men han holdt hovedet helt koldt og endte alligevel med at blive nummer tre,” siger hun.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Rasmus Kofoed bliver igen coach ved Bocuse d’Or

Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne