Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med sine kun 23 år er Christian Wellendorf Bak en af de yngste i puljen af talenter på Berlingskes prestigefyldte Talent 100, skriver Berlingske.
På få har han modtaget et hav af priser for sine færdigheder i køkkenet. Og i februar nåede han nye højder, da han var med på vinderholdet ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d'Or, og løb med prisen som verdens bedste »commis« eller kokkeassistent.
Som kok har hans succes imidlertid længe ligget i kortene, siger uddannelseschef i HORESTA Marianne Kragh, som har fulgt Wellendorf, siden han var kokkeelev.
”Han er simpelthen ikke til at bringe ude af ligevægt. Det så man til VM for kokkelever i Abu Dhabi, hvor hans skab gik i baglås midt i konkurrencen. Men han holdt hovedet helt koldt og endte alligevel med at blive nummer tre,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024