Med sine kun 23 år er Christian Wellendorf Bak en af de yngste i puljen af talenter på Berlingskes prestigefyldte Talent 100, skriver Berlingske. 

På få har han modtaget et hav af priser for sine færdigheder i køkkenet. Og i februar nåede han nye højder, da han var med på vinderholdet ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d'Or, og løb med prisen som verdens bedste »commis« eller kokkeassistent. 

Som kok har hans succes imidlertid længe ligget i kortene, siger uddannelseschef i HORESTA Marianne Kragh, som har fulgt Wellendorf, siden han var kokkeelev. 

”Han er simpelthen ikke til at bringe ude af ligevægt. Det så man til VM for kokkelever i Abu Dhabi, hvor hans skab gik i baglås midt i konkurrencen. Men han holdt hovedet helt koldt og endte alligevel med at blive nummer tre,” siger hun.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne