Den nyligt afviklede Elevaften på Trinity Hotel & Konference Center forløb til gæsternes store tilfredshed, og eleverne blev belønnet med stor applaus efter en veloverstået middag og aften.

Men, og der er et men. Eleverne fandt hurtigt ud af, at når man selv står med hele det overordnede ansvar, er der mange ting, man forlader sig på ”sker af sig selv” i hverdagen qua erfarne og ældre kollegaers hjælp og fremsynethed. Så det blev til et par pudsige episoder, hvor man f.eks. troede, at service og udsmykning henter man bare i kælderen. Men det kan man ikke, hvis det ikke er bestilt hjem. Den store tilslutning gjorde, at arrangementet hurtigt var fuldt udsolgt. Og da eleverne fik denne besked ca. 3 dage før, måtte de i en fart bestille både ekstra vin og råvarer.

Ud over et par små skønhedsfejl, skal der lyde stor ros til alle eleverne, der selv sammensatte menu – og valgte vine, der matchede, stod for indkøb, produktion, opdækning, afvikling, etc. Kort sagt; klarede arrangementet fra a til z.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne