Den nyligt afviklede Elevaften på Trinity Hotel & Konference Center forløb til gæsternes store tilfredshed, og eleverne blev belønnet med stor applaus efter en veloverstået middag og aften.

Men, og der er et men. Eleverne fandt hurtigt ud af, at når man selv står med hele det overordnede ansvar, er der mange ting, man forlader sig på ”sker af sig selv” i hverdagen qua erfarne og ældre kollegaers hjælp og fremsynethed. Så det blev til et par pudsige episoder, hvor man f.eks. troede, at service og udsmykning henter man bare i kælderen. Men det kan man ikke, hvis det ikke er bestilt hjem. Den store tilslutning gjorde, at arrangementet hurtigt var fuldt udsolgt. Og da eleverne fik denne besked ca. 3 dage før, måtte de i en fart bestille både ekstra vin og råvarer.

Ud over et par små skønhedsfejl, skal der lyde stor ros til alle eleverne, der selv sammensatte menu – og valgte vine, der matchede, stod for indkøb, produktion, opdækning, afvikling, etc. Kort sagt; klarede arrangementet fra a til z.

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne