Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nyligt afviklede Elevaften på Trinity Hotel & Konference Center forløb til gæsternes store tilfredshed, og eleverne blev belønnet med stor applaus efter en veloverstået middag og aften.
Men, og der er et men. Eleverne fandt hurtigt ud af, at når man selv står med hele det overordnede ansvar, er der mange ting, man forlader sig på ”sker af sig selv” i hverdagen qua erfarne og ældre kollegaers hjælp og fremsynethed. Så det blev til et par pudsige episoder, hvor man f.eks. troede, at service og udsmykning henter man bare i kælderen. Men det kan man ikke, hvis det ikke er bestilt hjem. Den store tilslutning gjorde, at arrangementet hurtigt var fuldt udsolgt. Og da eleverne fik denne besked ca. 3 dage før, måtte de i en fart bestille både ekstra vin og råvarer.
Ud over et par små skønhedsfejl, skal der lyde stor ros til alle eleverne, der selv sammensatte menu – og valgte vine, der matchede, stod for indkøb, produktion, opdækning, afvikling, etc. Kort sagt; klarede arrangementet fra a til z.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025