Danmarks største hotelkæde Scandic har netop besluttet, at al kylling, der serveres hos hotelkædens 26 restauranter, skal være dansk. Det oplyser koncernen til FødevareWatch.

Scandic har et årligt forbrug på omkring 45 ton kylling og vurderer, at det tidligere har været under en fjerdedel, der kom fra Danmark.

Initiativet vil blive implementeret inden udgangen af 2019. Det fremgår ikke, hvad konverteringen kommer til at koste for Scandic.

Scandics beslutning glæder Landbrug & Fødevarer. Organisationen estimerer, at kylling er en af de kategorier, hvor helt op mod 70-80 pct. af dét kød, der sælges på de danske restauranter, hoteller og kantiner, stammer fra udlandet. Det gælder ikke mindst frossen kylling fra lande som Thailand og Brasilien.

Har du fået læst?

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne