Danmarks største hotelkæde Scandic har netop besluttet, at al kylling, der serveres hos hotelkædens 26 restauranter, skal være dansk. Det oplyser koncernen til FødevareWatch.

Scandic har et årligt forbrug på omkring 45 ton kylling og vurderer, at det tidligere har været under en fjerdedel, der kom fra Danmark.

Initiativet vil blive implementeret inden udgangen af 2019. Det fremgår ikke, hvad konverteringen kommer til at koste for Scandic.

Scandics beslutning glæder Landbrug & Fødevarer. Organisationen estimerer, at kylling er en af de kategorier, hvor helt op mod 70-80 pct. af dét kød, der sælges på de danske restauranter, hoteller og kantiner, stammer fra udlandet. Det gælder ikke mindst frossen kylling fra lande som Thailand og Brasilien.

Har du fået læst?

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Salgsdirektør forlader hotelkæde

”DFDS er i en spændende forandringsproces,” siger rederiets nye chef for Field Sales. Fra midten af januar får den 50-årige brite Richard Stone titlen Head of Field Sales når han tiltræder sin nye stilling hos det danske passager- og fragtrederi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne