De to medstiftere af pizzakæden Gorms, Christian Madsen og Jakob Heiberg, har investeret et millionbeløb i initiativet Bifrost, der fungerer som en matchmaking-platform, der forbinder virksomheders behov for innovative og grønne løsninger med de bæredygtige projekter. Det skriver Berlingske ifølge FødevareWatch.

"Vi bevæger os også ind i et nyt område, som vi ikke helt kender. Lige nu handler det dog om at skabe et stærkt produkt og etablere sig, og så må vi se, hvad der står skrevet i stjernerne i fremtiden," siger Christian Madsen.

Gorms Pizza tager sig god tid i jagten på ny direktør

Gorms Pizza skal efter farvellet til Anders Kjørup finde en ny adm. direktør, men umiddelbart haster det ikke at få en afløser i stolen. Det fortæller Christian Madsen, der er præsenteret som midlertidig adm. direktør i pizzakæden, skriver FødevareWatch.dk.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne