Vibeke Stentoft tiltræder i dag stillingen som ny hotelchef på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

Vibeke Stentoft (50) er uddannet hos DFDS Seaways, hvorefter hun blev ansat i forskellige salgsstillinger på Radisson SAS i København og efterfølgende som booking- og konferencechef på Radisson i Aarhus.

I 2007 kom hun til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart og tog en afstikker til Hindsgavl Slot i 2014-2016, hvor hun blev ansat som hotelchef. I 2016 vendte hun tilbage til Sixtus Sinatur i Middelfart, hvor hun har været ansat som direktør og en del af den overordnede direktørgruppe.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne