Vibeke Stentoft tiltræder i dag stillingen som ny hotelchef på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart.

Vibeke Stentoft (50) er uddannet hos DFDS Seaways, hvorefter hun blev ansat i forskellige salgsstillinger på Radisson SAS i København og efterfølgende som booking- og konferencechef på Radisson i Aarhus.

I 2007 kom hun til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart og tog en afstikker til Hindsgavl Slot i 2014-2016, hvor hun blev ansat som hotelchef. I 2016 vendte hun tilbage til Sixtus Sinatur i Middelfart, hvor hun har været ansat som direktør og en del af den overordnede direktørgruppe.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne