Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I over 20 år har man kunne komme ind fra gaden og bestille, hvad man havde lyst til, fra menukortet på Westergaards Hotel i Videbæk, skriver TV MidtVest.
Men det er nu slut. Hotellet har haft så svært ved at finde en ny kok, at de nu må lægge menukortene væk.
”Det er brandærgerligt. Vi har så godt fat i gastronomien og klarer os godt, men vi hører hele tiden virksomheder sige, at de gerne vil have flere elever og faglært arbejdskraft. Vi forsøger på bedste vis at løse det her, men er udfordret af, at så mange unge ikke rigtig vælger en erhvervsuddannelse,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025