Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I over 20 år har man kunne komme ind fra gaden og bestille, hvad man havde lyst til, fra menukortet på Westergaards Hotel i Videbæk, skriver TV MidtVest.
Men det er nu slut. Hotellet har haft så svært ved at finde en ny kok, at de nu må lægge menukortene væk.
”Det er brandærgerligt. Vi har så godt fat i gastronomien og klarer os godt, men vi hører hele tiden virksomheder sige, at de gerne vil have flere elever og faglært arbejdskraft. Vi forsøger på bedste vis at løse det her, men er udfordret af, at så mange unge ikke rigtig vælger en erhvervsuddannelse,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025