Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I over 20 år har man kunne komme ind fra gaden og bestille, hvad man havde lyst til, fra menukortet på Westergaards Hotel i Videbæk, skriver TV MidtVest.

Men det er nu slut. Hotellet har haft så svært ved at finde en ny kok, at de nu må lægge menukortene væk.

”Det er brandærgerligt. Vi har så godt fat i gastronomien og klarer os godt, men vi hører hele tiden virksomheder sige, at de gerne vil have flere elever og faglært arbejdskraft. Vi forsøger på bedste vis at løse det her, men er udfordret af, at så mange unge ikke rigtig vælger en erhvervsuddannelse,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef i HORESTA. 

Læs hele historien her.

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

Log ind