Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et nyt regnskab fra Lego-arving Morten Kirk Johansens Vejle-restaurant Remouladen er resultatet forbedret med over 1 mio. kr. Underskuddet var på beskedne 218.000 kr., skriver Finans.dk.
”Ledelsen kan med glæde notere sig, at flere års vedholdende og kompromisløs satsen på kvalitet og råvarer i særklasse nu bærer frugt og er en betydelig årsag til den markante resultatfremgang,” skriver ledelsen i det nye regnskab.
Det er 10. år i træk med underskud i Morten Kirk Johansens restaurant-selskab. Det samlede tab siden 2009 løber op i 34 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025