Kapitalfonden Maj Invest Equity er efter flere år med en bestemmende ejerandel i Sticks'n'Sushi-kæden på vej til at sikre sig fuldstændig kontrol over selskabet, fortæller Fødevarewatch.

Ifølge Erik Holm, som er adm. direktør i Maj Invest og bestyrelsesformand i sushi-kæden, har kapitalfonden efter ønske fra stifterne øget ejerskabet fra de tidligere 56 pct. til 79 pct.

De to medstiftere Kim Rahbek Hansen og Thorkild Andersen vil stadig besidde aktier i et mindre omfang, ligesom også Carsten Kaag vil beholde sin andel. I halen på ændringerne træder Kim Rahbek Hansen ud af bestyrelsen, hvor han har siddet som næstformand siden foråret 2018. I stedet for ham træder Carsten Kaag nu ind i bestyrelsen, oplyser Erik Holm.

Kim Rahbek Hansen, der pt. opholder sig i Japan, oplyser i en SMS til FødevareWatch, at afgivelsen af ejerandele passer ind selskabets langsigtede plan.

 

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne