Syddjurs Kommune har vedtaget en lokalplan, der gør det muligt at rive Kalø Slotskro ned til fordel for et nyt velkomstcenter for Nationalpark Mols Bjerge, skriver TV2 Østjylland.

Det nye velkomstcenter skal ligge nær Kalø Slotsruin. Centeret skal klæde gæster fra nær og fjern på til at gå på opdagelse i landskabet.

Ifølge Nationalpark Mols Bjerge er det ikke muligt at gøre plads til både slotskroen og velkomstcentret. Det er derfor, Kalø Slotskro efter alt at dømme vil blive nedrevet.

I Facebook-gruppen ’Bevar Kalø Slotskro’ har man i lang tid kæmpet for at bevare både kroen og naturen. Det har blandt andet resulteret i en underskriftindsamling, der samlede 6000 underskrifter mod nedrivning af Kalø Slotskro.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Historisk kro genopstår

Hotel Postgaardens lokaler på Torvet i Mariager vil inden længe igen være præget af lys og liv

Historisk kro reddet

Siden slutningen af september har sultne gæster forgæves måtte køre forbi den mere end 300 år gamle Holdbi Kro, der ligger et par kilometer nord for Kruså på grænsen mellem Danmark og Tyskland.

Kroer: Nyt samarbejde handler om historier og markedsføring

Der kan kun søges medlemskab af den nye forening, Kongekronekroer, såfremt man er indehaver af en kro, som er godkendt af Rigsarkivet til at benytte den lukkede kongekrone. Dette indebærer bl. a. at kroen tidligere skal have haft et kgl. privilegium, og at kroens bygning skal fremstå mindst 106 år gammel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne