I to måneder har Hotel Postgaarden i Mariager stået øde hen. Men nu varer det ikke længe, før kroen med den mere end 400 år lange historie igen vil være åben for sultne gæster fra nær og fjern.

Hotel Postgaarden er nemlig kommet på nye hænder. Den kendte Randers-erhvervsmand og direktør i SR Food, Jan Højby, har købt bygningen fra den konkursramte virksomhed Hotel Postgården Mariager ApS.

Jan Hørby bekræfter selv over for Randers Amtsavis, at han gennem de seneste måneder har forhandlet frem og tilbage med konkursboets kurator. Men han ønsker ikke at løfte sløret for, hvad han har måttet give for bygningerne.

Har du fået læst?

Historisk kro er gået konkurs

Ejeren af den 112 år gamle kro, Gitte Troelsgaard, har valgt at erklære Nors Kro konkurs. Det skriver avisen Nordjyske. Gitte Troelsgaard har ejet kroen i 20 år, og hun valgte 15. juni at begære sig selv konkurs, da hun stod foran en større million-renovering.

Historisk kro skal rives ned

I 228 år har Munkekroen haft hjemme i Skanderborg. Men nu er det slut. Den historiske kro skal rives ned. Det oplyser Munkekroen Skanderborg på Facebook.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne