Der er ikke andre steder på Fyn og Øer, at turismens betydning for den lokale økonomi er så stor som på Langeland og Ærø og turistbranchen er derfor en vigtig faktor, der skaber beskæftigelse, værditilvækst og skatter i kommunekasserne, skriver Fyns Amtsavis.

I en opgørelse over værditilvækst skabt af turismen fra Visit Denmark i 2013 kan man læse, at Langelands turisme står for hele 11,8 procent af den samlede værditilvækst, der bliver skabt på øen samlet set. Det tal er efterfulgt af Ærø, hvor 4,6 procent af værditilvæksten bliver skabt af turismen. Begge øer er milevidt foran Fyns gennemsnit på 2,5 procent.

Værditilvæksten skabt af turisternes forbrug når de besøger Langeland og Ærø kan også direkte omsættes til arbejdspladser. På Langeland er der for eksempel arbejde til 650 årsværk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne