På Tambohus Kro på Thyholm har de en af de tjenere, som der stadig bliver færre af. Hans Vestergaard er faglært tjener og har været i branchen i over 41 år, og betydningen af de mange års erfaring er ikke til at tage fejl af, skriver TV MidtVest.

I restaurationsbranchen er der stor efterspørgsel på tjenere som Han Vestergaard. Færre og færre vælger at gå tjenervejen, og det kan mærker de tydeligt hos HORESTA.

”Inden for tjenerområdet er det stort set umuligt at få en faglært tjener. Det er rigtig ærgerligt, for specielt tjenere er dem, der skaber den gode oplevelse sammen med gæsterne. Selv om der står en rigtig god kok i køkkenet, så skal der også være en god tjener, ellers går vi skuffede hjem fra restaurantbesøget,” siger Marianne Kragh, uddannelseschef hos HORESTA.

Se hele indslaget her.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne