Den populære gourmetpizzakæde Gorms kom ud af sit seneste regnskab mærket af både ejerskifte og vejr, skriver Fødevarewatch.

Milliardkoncernen Orkla blev majoritetsejer i selskabet i april 2018 og for at tilpasse regnskabsperioden til moderselskabets kalender er den udvidet til 18 måneder. Her ligger årets resultat fra perioden 1. juli 2017 til 31. december 2018 på 3,1 mio. kr., hvilket er en tilbagegang sammenlignet med de 2,6 mio. kr., der var at finde på bundlinjen i 12-månedersregnskabet fra 2016/17.

Anders Kjørup, adm. direktør i Gorms, peger blandt andet på, at pizzakæden har været udfordret i sommermånederne i 2018.

"Den varme sommer har slået igennem hos vores gæster. Det er jo utåleligt at sige, men en sommer kan åbenbart også blive for varm," siger han til FødevareWatch.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne