Den populære gourmetpizzakæde Gorms kom ud af sit seneste regnskab mærket af både ejerskifte og vejr, skriver Fødevarewatch.

Milliardkoncernen Orkla blev majoritetsejer i selskabet i april 2018 og for at tilpasse regnskabsperioden til moderselskabets kalender er den udvidet til 18 måneder. Her ligger årets resultat fra perioden 1. juli 2017 til 31. december 2018 på 3,1 mio. kr., hvilket er en tilbagegang sammenlignet med de 2,6 mio. kr., der var at finde på bundlinjen i 12-månedersregnskabet fra 2016/17.

Anders Kjørup, adm. direktør i Gorms, peger blandt andet på, at pizzakæden har været udfordret i sommermånederne i 2018.

"Den varme sommer har slået igennem hos vores gæster. Det er jo utåleligt at sige, men en sommer kan åbenbart også blive for varm," siger han til FødevareWatch.

Gorms Pizza tager sig god tid i jagten på ny direktør

Gorms Pizza skal efter farvellet til Anders Kjørup finde en ny adm. direktør, men umiddelbart haster det ikke at få en afløser i stolen. Det fortæller Christian Madsen, der er præsenteret som midlertidig adm. direktør i pizzakæden, skriver FødevareWatch.dk.

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne