Den populære gourmetpizzakæde Gorms kom ud af sit seneste regnskab mærket af både ejerskifte og vejr, skriver Fødevarewatch.

Milliardkoncernen Orkla blev majoritetsejer i selskabet i april 2018 og for at tilpasse regnskabsperioden til moderselskabets kalender er den udvidet til 18 måneder. Her ligger årets resultat fra perioden 1. juli 2017 til 31. december 2018 på 3,1 mio. kr., hvilket er en tilbagegang sammenlignet med de 2,6 mio. kr., der var at finde på bundlinjen i 12-månedersregnskabet fra 2016/17.

Anders Kjørup, adm. direktør i Gorms, peger blandt andet på, at pizzakæden har været udfordret i sommermånederne i 2018.

"Den varme sommer har slået igennem hos vores gæster. Det er jo utåleligt at sige, men en sommer kan åbenbart også blive for varm," siger han til FødevareWatch.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne