Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne i Tivoli. Hun er udlært fra Aarstiderne ved Krogerup i Nordsjælland. Her var hun var med til at udvikle forløberen for måltidskasserne, måltidsposen, skriver Minby.dk.
”Grøntsager kan så meget mere end kød og fisk. Der er så meget diversitet. En gulerod er ikke den samme gulerod om sommeren som om vinteren, og når grønkål får frost bliver den helt crispy. Når man arbejder i et køkken skal man derfor hele tiden forholde sig til, hvor er den her grøntsag i sit liv. En kalveskank er bare en kalveskank. På vores kort er der både fisk og kød, men det er mere tilbehør til grøntsagerne,” siger Mette Dahlgaard, der selv spiser både fisk og kød.
Selvfølgelig spiser jeg kød – jeg er jo fra Jylland, uddyber hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024