Mette Dahlgaard er gastronomisk chef på Gemyse, Nimbs grønne hjørne i Tivoli. Hun er udlært fra Aarstiderne ved Krogerup i Nordsjælland. Her var hun var med til at udvikle forløberen for måltidskasserne, måltidsposen, skriver Minby.dk.

”Grøntsager kan så meget mere end kød og fisk. Der er så meget diversitet. En gulerod er ikke den samme gulerod om sommeren som om vinteren, og når grønkål får frost bliver den helt crispy. Når man arbejder i et køkken skal man derfor hele tiden forholde sig til, hvor er den her grøntsag i sit liv. En kalveskank er bare en kalveskank. På vores kort er der både fisk og kød, men det er mere tilbehør til grøntsagerne,” siger Mette Dahlgaard, der selv spiser både fisk og kød.

Selvfølgelig spiser jeg kød – jeg er jo fra Jylland, uddyber hun.

Læs hele historien her.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne