Turister og andet godtfolk får inden længe et bredere menukort at gabe over i Hvide Sande, hvor indehaverne af Kommandobroen, Michael og Louise Grantland, onsdag 17. april åbner tapasbaren Lille K, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det nye spisested får take-away og en lille forretning med luksusvarer.

”Vi har efterhånden været i Hvide Sande i noget tid, og vi har gået og leget med tanken om at have både en butik og et spisested. Da muligheden bød sig, var det med at slå til,” siger 30-årige Michael Grantland, der har svigerfar med som investor i ejendommen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne