Turister og andet godtfolk får inden længe et bredere menukort at gabe over i Hvide Sande, hvor indehaverne af Kommandobroen, Michael og Louise Grantland, onsdag 17. april åbner tapasbaren Lille K, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det nye spisested får take-away og en lille forretning med luksusvarer.

”Vi har efterhånden været i Hvide Sande i noget tid, og vi har gået og leget med tanken om at have både en butik og et spisested. Da muligheden bød sig, var det med at slå til,” siger 30-årige Michael Grantland, der har svigerfar med som investor i ejendommen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne