Turister og andet godtfolk får inden længe et bredere menukort at gabe over i Hvide Sande, hvor indehaverne af Kommandobroen, Michael og Louise Grantland, onsdag 17. april åbner tapasbaren Lille K, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det nye spisested får take-away og en lille forretning med luksusvarer.

”Vi har efterhånden været i Hvide Sande i noget tid, og vi har gået og leget med tanken om at have både en butik og et spisested. Da muligheden bød sig, var det med at slå til,” siger 30-årige Michael Grantland, der har svigerfar med som investor i ejendommen.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne