Burgerkæden Shake Shack forsøger nu med en kreativ løsning på rekrutteringsudfordringerne, som også fylder i den amerikanske branche, skriver Skift.com.

Adm. director Randy Garutti fortalte forleden, at virksomheden for tiden tester nye måder at tilrettelægge arbejdsugen, da arbejdsløsheden i USA er på sit laveste i næsten fem årtier.

”Vi lover ikke, at det lykkes endnu, men det er sjovt at prøve. Vi kan se, at vores ledere kan lide det i både rekrutterings- og fastholdelseshenseender.”

Læs mere om historien her.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed

Siden uge 27 har LO’s Jobpatruljen endnu engang været på tur i sommerlandet for at afdække forholdene for de unge på arbejdsmarkedet, og der fortsat er store udfordringer på området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne