Med kellneruddannelsen i ryggen får deltagerne et gennemgribende kendskab til ølbredden på verdensplan, så de fremover let kan sammensætte barens/restaurantens tap list eller ølkort. 

De lærer at håndtere, smage, præsentere og servere øl samt at sætte øl og mad sammen. Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.

Hotel- og Restaurantskolen står bag kellneruddannelsen, som er udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor ølverdenen. Kellneruddannelsen er den mest omfattende af sin slags herhjemme, og underviserne er nogle af landets allerskarpeste øleksperter.

 Kom forbi Hotel- og Restaurantskolen d. 6. maj kl. 14-16 til et gratis øl-event, og få en forsmag på kellneruddannelsen og en sensorisk gennemgang af underviseres yndlingsøl. Tilmelding er nødvendig.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne