Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med kellneruddannelsen i ryggen får deltagerne et gennemgribende kendskab til ølbredden på verdensplan, så de fremover let kan sammensætte barens/restaurantens tap list eller ølkort.
De lærer at håndtere, smage, præsentere og servere øl samt at sætte øl og mad sammen. Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.
Hotel- og Restaurantskolen står bag kellneruddannelsen, som er udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor ølverdenen. Kellneruddannelsen er den mest omfattende af sin slags herhjemme, og underviserne er nogle af landets allerskarpeste øleksperter.
Kom forbi Hotel- og Restaurantskolen d. 6. maj kl. 14-16 til et gratis øl-event, og få en forsmag på kellneruddannelsen og en sensorisk gennemgang af underviseres yndlingsøl. Tilmelding er nødvendig.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024