Med kellneruddannelsen i ryggen får deltagerne et gennemgribende kendskab til ølbredden på verdensplan, så de fremover let kan sammensætte barens/restaurantens tap list eller ølkort. 

De lærer at håndtere, smage, præsentere og servere øl samt at sætte øl og mad sammen. Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.

Hotel- og Restaurantskolen står bag kellneruddannelsen, som er udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor ølverdenen. Kellneruddannelsen er den mest omfattende af sin slags herhjemme, og underviserne er nogle af landets allerskarpeste øleksperter.

 Kom forbi Hotel- og Restaurantskolen d. 6. maj kl. 14-16 til et gratis øl-event, og få en forsmag på kellneruddannelsen og en sensorisk gennemgang af underviseres yndlingsøl. Tilmelding er nødvendig.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne